tel 021/382 090
fax 021/382 091
mail nsb@nsb.hr
adresa Put Supavla 19, 21000 Split
10. Veljača 2011. Vijesti

Pismo radnicima

Poštovni radnici!

Teška su vremena za naš škver. A da bi iz tih teškoća izašli, moramo se držati zajedno i nikome ne dopustiti da svoje interese prelama preko nas. Činimo sve što je u našoj moći da sačuvamo naše brodogradilište koje je toliko puta dokazalo da zna raditi najbolje brodove na svijetu. Vjerujemo da će naša borba uskoro pokazati i rezultate i da će naš škver ponovno ugovarati nove brodove. A novi brodovi, značit će i nove poslove, a novi poslovi, sačuvat će radna mjesta i donijeti nam plaće.

Zato ne smijemo nasjedati na nikakve medijske napise ni pozive političkih stranaka i pojedinaca koji nisu dorasli ovom trenutku krize. Budimo ustrajni i strpljivi u svojoj borbi za radna mjesta, jer samo zajedno možemo uspjeti. Jedino zajedništvom možemo izaći iz krize. A bude li trebalo, znat ćemo se i svim drugim sindikalnim metodama, izboriti za svoja prava. Vjerujemo u svoje snage i vjerujmo jedni drugima, jer nikada kao sada nismo bili upućeni jedni na druge. Zaboravimo na sve naše različitosti koje nas razdvajaju i pojedinačne razmirice, usredotočimo se naše zajedništvo, jer samo zajedno možemo spasiti naš škver. Jer i mi hoćemo, kao i naš Hajduk danas, slaviti stotu, a to je za samo deset godina.

Predsjednik Koordinacije brodogradnje Hrvatske – HUS

Predsjednik Nezavisnog sindikata Brodosplit

Zvonko Šegvić

U Splitu, 10. veljače 2011. godine

1,632
Tagovi: ,
OčajnoLošeOsrednjeDobroOdlično   (Članak još nije ocijenjen!)

Komentirajte i vi

Komentari članova na web stranici objavljuju se u realnom vremenu i Nezavisni sindikat Brodosplita ne može se smatrati odgovornim za napisano. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.

Morate biti prijavljeni da biste mogli komentirati članak!

Nemate svoje korisničko ime i lozinku? Registrirajte se!