tel 021/382 090
fax 021/382 091
mail nsb@nsb.hr
adresa Put Supavla 19, 21000 Split
24. Svibanj 2011. Vijesti

Zadnje pismo

Split, 24.05.2011.g.

PREDSJEDNICA VLADE R.H.
gđa. Jadranka Kosor

Poštovana,

Po četvrti put Vam se obraćam, moram priznati da je to i zadnji put, do poduzimanja onoga što će te Vi i te kako spoznati.
Na zadnjem sastanku koji je bio održan u Zagrebu, a na kojem su bili prisutni svi sindikati, 4 ministra i 2 državna tajnika, zaključeno je i dogovorno, što se mogli čuti i vidjeti iz svih pisanih i elektronskih medija, da će u roku od dva dana gosp. Popijač usaglasiti dokumenat kako bi se mogao početi graditi brod za domaću tvrtku Jadroplov (potpisan je ugovor a kojom prilikom ste i Vi sami bili prisutni) , koja je u državnom vlasništu kao i Brodosplit, a kako bi se 500 ljudi koji su na čekanju mogli polako početi vraćati na posao. Sastanak je održan 18.05., a do danas kada pišem ovo pismo 24.05., nemamo nikakva saznanja nego samo kuloarske priče i nagađanja novinara Slobodne Dalmacije koji se poziva na pouzdane izvore iz ministarstva. Zato Vas još jedanput i samo ovaj put molim, da svojim autoritetom i pozicijom intervenirate.
Za sve buduće akcije i poteze koje ćemo poduzeti, poslije ovog pisma, odgovornost skidamo sa sebe.
U nadi da ste nas razumjeli i shvatili našu veoma tešku situaciju, a morate priznati da smo bili i te kako strpljivi, za bilo kakvu reakcije, posljedice ćete morati snositi Vi.

S poštovanjem,

PREDSJEDNIK NEZAVISNOG SINDIKATA BRODOSPLIT
Zvonko Šegvić

2,027
Tagovi: , , ,
OčajnoLošeOsrednjeDobroOdlično   (Članak još nije ocijenjen!)

2 komentara na “Zadnje pismo”

  1. dika says:

    http://www.youtube.com/watch?v=zwgu_015AOY….odlična bluz pjesma o škveru…i do bola istinita…

  2. dika says:

    http://www.inicijativa-3maj.com.hr/?p=482 vrijedi pročitati…bar onaj koji treba misliti o ovome

Komentirajte i vi

Komentari članova na web stranici objavljuju se u realnom vremenu i Nezavisni sindikat Brodosplita ne može se smatrati odgovornim za napisano. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.

Morate biti prijavljeni da biste mogli komentirati članak!

Nemate svoje korisničko ime i lozinku? Registrirajte se!