tel 021/382 090
fax 021/382 091
mail nsb@nsb.hr
adresa Put Supavla 19, 21000 Split
18. Studeni 2011. Vijesti

20 svića za Vukovar

Ispred prostorija Nezavisnog sindikata Brodosplit upaljeno je 20 svića ispred spomenika Stanislava Bavčevića Bakija za 20 godina od pada Vukovara. Spomenik predstavlja pet godina Domovinskog rata i katoličanstvo u Hrvata.
20 svića za Vukovar
Silueta broda predstavlja simbiozu katiličanstva, brodogradnje i budučnosti Splita. Svi oni političari koji ne podržavaju brodogradnju i Split škverani će “mrziti”.

1,476
Tagovi:
OčajnoLošeOsrednjeDobroOdlično   (Ocijenjeno 2 puta, Ocjena: 3.5/5)

3 komentara na “20 svića za Vukovar”

 1. dika says:

  aaaaaaaaa….simpatičan komentar iz kojeg je vidljivo koliki je tvoj IQ…ali svejedno…ja te volim…jer si brat škveranin…za moj seksualni život se ne brini…jedino ako se nisi prepoznao u mom komentaru…jer takve inteligentne face znaju samo tako pisati…na to sam već navikao…i opće nisi bitan…kao nitko pojedinačno u škveru…bitno je da škver živi…i mi svi u njemu…ali vjerovatno ni ovo nećeš razumjeti što sam napisao…zato te i volim…jer ništa ne razumješ…i dobre sam volje…jer imamo posla…

  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=292547564125592&set=a.129548207092196.14606.100001110512836&type=3&theater

 2. aaaaa says:

  e moj diko… Prateći dosadašnja tvoja komentiranja ustvrdio sam da si puno bolestan.
  mora biti dati je ona stvar puno velika,kad tije toliko toga stalo u njega
  sve ove štetne pojave koje su ti se skupile mora bi izbaciti iz nama muškarcima vrlo dragog dijela tijela.
  neophodno ti je potrebno ljećenje,ali na na naćin dase pravilno informiraš.siguran sam da nitko od prozvanih ti neće uskratiti pravu informaciju itako ostaviti mjesta ,i za tvoj seksualni život.
  prava informacija je najbolja terapija.

 3. dika says:

  …čuja sam da je izaša neki pravilnik o čuvanju poslovne tajne….samo bi pitao koje su to tajne….možda prazni navozi…možda ljudi na čekanju…možda visina plače…možda razne makinacije…možda ogromne otpremnine ljudima koji imaju par mjeseci do mirovine….možda tisuće spojnica za čelične skele koje se više ne upotrebljavaju…možda zapošljavanja tko zna koga i zašto…možda izrada nacrta koji rade privatnici….kojem je to velikom umu palo na pamet…biću direktan…ma pun mi vas je kurac vas nesposobnoh koji primate plaču za ništa…pun mi vas je kurac vas kvazi sindikalista koji ste umrtvili ljude….pun mi vas je kurac vas koji odlučujete o škveru…pun mi vas je kurac vas koji glumite velike face a samo gledate kako se obagatit…pun mi vas je kurac vas koji ste doveli naš škver u ovaku situaciju…pun mi je kurac vas koji mislite da imate ovlast odlučivati o našim sudbinama…pun mi je kurac onih koji su se prepoznali u ovome.. i još nešto…pun mi vas je kurac vas koji ovo čitate i znate da sam u pravu a šutite…sve u svemu….pun mi vas je kurac…

Komentirajte i vi

Komentari članova na web stranici objavljuju se u realnom vremenu i Nezavisni sindikat Brodosplita ne može se smatrati odgovornim za napisano. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.

Morate biti prijavljeni da biste mogli komentirati članak!

Nemate svoje korisničko ime i lozinku? Registrirajte se!