tel 021/382 090
fax 021/382 091
mail nsb@nsb.hr
adresa Put Supavla 19, 21000 Split

Ako je informacija da će Vlada prihvatiti ponudu samoborskog DIV-a za kupnju “Brodosplita” istinita, onda je to još jedan dokaz da nije došlo do promjene vlasti, nego izmjene ljudi. Već smo upozoravali da je bivša vlast “štelila” natječaj u korist DIV-a koji, koliko je poznato, nije ispunio propisane uvjete. A uz to, natječaj je u međuvremenu istekao i ako Vlada u takvoj situaciji uistinu prihvati DIV-ovu ponudu, sindikat će napraviti sve što je u našoj moći da u upravnom postupku osporimo tu prodaju, uz napomenu kako sindikat neće biti protiv kada se ispune svi potrebni uvjeti za prodaju.

A u uvjete spada i to da DIV mora unijeti 40 posto vlastitog novca u restrukturiranje, odnosno milijardu i pol kuna zdravog novca, što, prema informacijama Sindikata, do danas nije osigurano.

Sa spomenutim nepravilnostima Nezavisni sindikat Brodosplita je upoznao DORH, kojemu su poslali sedam dopisa, šest u vrijeme bivše vlasti i jedan nakon izbora, te ističe kako je i Agencija za upravljanje državnom imovinom (AUDI) potvrdila da je sve na što sindikat upozorava točno.

1,710
OčajnoLošeOsrednjeDobroOdlično   (Članak još nije ocijenjen!)

Jedan komentar na “Osporit ćemo prodaju Brodosplita DIV-u”

  1. metla says:

    evo draga gospodo prvog primjera pravog ćovjeka na sindikalnoj sceni.možda nije svako zlo za zlo.gospodin klaus je odmah shvatio s kim ima posla. nakon sinoćnjeg istupa bahatija svakom mora biti jasno da je na sceni TOTALNA RASPRODAJA HRVATSKE.ON NAS PONIŽAVA U SVAKOM SVOMJAVNOM ISTUPU.svi skupa uz pomoć senzibilizirane javnosti moramo se oduprijet ovoj rasprodaji.

Komentirajte i vi

Komentari članova na web stranici objavljuju se u realnom vremenu i Nezavisni sindikat Brodosplita ne može se smatrati odgovornim za napisano. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.

Morate biti prijavljeni da biste mogli komentirati članak!

Nemate svoje korisničko ime i lozinku? Registrirajte se!