tel 021/382 090
fax 021/382 091
mail nsb@nsb.hr
adresa Put Supavla 19, 21000 Split
6. Travanj 2012. Vijesti

DOSTA

Hrvatska udruga sindikata poziva građane Splita i okolice da na prosvjednom skupu u srijedu, 11. travnja u 18 sati na Trgu Republike u Splitu (Prokurative) pokažu solidarnost sa sve većim brojem radnika čija su mjesta izbrisana, firme uništene i perspektiva uništena zbog nemara i gramzivosti političkih i drugih neoliberalnih elita.
DOSTA

2,016
OčajnoLošeOsrednjeDobroOdlično   (Članak još nije ocijenjen!)

2 komentara na “DOSTA”

  1. ante1starcevic says:

    Baš me zanima koliko će ih doći. Svi vole u društvu s prijateljima pričat a kad treba odvojit pola sata da se nešto pokaže onda sto skuža.

  2. metla says:

    evo trenutka kojega su svi svjesni građani igrađanke splita ćekali već duže vremena. DALMACIJA sa splitom je sustavno i planski uništena od svih vlada .najveći mogući cinizam je taj što to danas kao sluge krupnog kapitala rade tj.odrađuju stranke koje u svom nazivu imaju rijeći NARODNA HRVATSKA I socijal demokratska partija.apeliram još jednom na sve koji ovog uskrsa nemaju za šaku srdela da nam se pridruže .ISUS je uskrsnio možda je baš utome simbolika nadolazeće srijede uskrsnuća .nalazimo se u bezizlaznoj situaciji,ali sami sebi moramo vjerovati da se možemo suprotstaviti aždaji neoliberalno g kapitalizma.

Komentirajte i vi

Komentari članova na web stranici objavljuju se u realnom vremenu i Nezavisni sindikat Brodosplita ne može se smatrati odgovornim za napisano. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.

Morate biti prijavljeni da biste mogli komentirati članak!

Nemate svoje korisničko ime i lozinku? Registrirajte se!