tel 021/382 090
fax 021/382 091
mail nsb@nsb.hr
adresa Put Supavla 19, 21000 Split

Split, 03.05.2012.g.

OTVORENO PISMO

- RADNICIMA I SINDIKATU «JADRANKAMENA»
- HRVATSKOJ JAVNOSTI

Cijenjeni i poštovani radnici, kolege i građani!

S pažnjom i strepnjom pratimo događanja u «Jadrankamenu».
Koliko god nismo nažalost iznenađeni, ali jesmo potreseni najnovijom situacijom. Nepravedno je i nedopustivo da se lopovi i krivci neometano slobodno šeću ovom državom, bez straha da će ih oni koji su za to dužni, prozvati za odgovornost.
Ali zato Vama radnicima i Vašim obiteljima, koji ste nepravedno uskraćeni za osnovno ljudsko i radničko pravo, pravo na rad i zasluženo plaću, upućuju interventnu policiju.
Nemojte se pokolebati, morati ostati ustrajni, jer Vi znate i svi znamo da ste na strani pravde i budućnosti. Očito ste Vi prvi, a prvi su najhrabriji. Biti će nas nažalost još i zbog toga morate uspjeti, jer je to prekretnica za bolje sutra našoj djeci.
Represija nikome nije donijela dobro i zato nema budućnosti, to je pogrešan put kojim naša Vlada ide u Europu. Moraju to konačno shvatiti. Narod i radnici su uvjek bili čvrsti i na pravom putu za razliku od političara.

PREDSJEDNIK NEZAVISNOG SINDIKATA BRODOSPLITA
Zvonko Šegvić

973
Tagovi:
OčajnoLošeOsrednjeDobroOdlično   (Članak još nije ocijenjen!)

Komentirajte i vi

Komentari članova na web stranici objavljuju se u realnom vremenu i Nezavisni sindikat Brodosplita ne može se smatrati odgovornim za napisano. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.

Morate biti prijavljeni da biste mogli komentirati članak!

Nemate svoje korisničko ime i lozinku? Registrirajte se!