tel 021/382 090
fax 021/382 091
mail nsb@nsb.hr
adresa Put Supavla 19, 21000 Split

Nezavisni sindikat Brodosplita je kao i obično za 21-og člana sindikata poginulog u Domovinskom ratu postavio vijence u i ispred prostorija sindikata, te kod spomenika Hrvatskim mučenicima. Nažalost 21 član je poginuo, sigurno bi mogli reč ne za ovakvu Hrvatsku.
Postavljeni vijenci
Postavljeni vijenci
Postavljeni vijenci

1,249
OčajnoLošeOsrednjeDobroOdlično   (Članak još nije ocijenjen!)

6 komentara na “Postavljeni vijenci u spomen na 21-og poginulog u Domovinskom ratu”

 1. sedma od devet says:

  Ha ha. Šta to znači Metla – da žena ne može biti ustrajna u svojim stavovima kao muškarac?! Ha ha. Tako tipično za jednog muškarca – škveranina! Mogu, mogu – mogu žene činiti čuda. Eto jedna žena čak je rodila tebe…a druga Diku – iliti Lava. Zamislite njihova doprinosa ovom svijetu?!?! Ha ha.
  Gle Dika-Lave nije dobro nekome po ovoj južini savjetovati odlazak na Marjan, konop, drvo i sl. – imao bi nekoga slabijeg sklopa i na duši – jer mogao bi se ubiti. A ionako je puno toga već na tvojoj duši.
  Ti i drug Tomica ste u dobre – ti uvijek sve prvi saznaš, tako da ne sumnjam da ćete ostati tu gdje i jeste. A onda u inat meni dokaži, zajedno s Tomijem, da će škver …”još će on duuuugo graditi brodove na zadovoljstvo njegovih uposlenika a u inat tebi i takvima…”. Ha ha. Smiješa si ti lik Dika-Lave.
  I prijatelju, definicija inteligencije je vrlo jednostavna – onaj tko se uspješno snalazi u novim situacijama je inteligentan. Vrlo brzo ćemo vidjeti i tvoj kvocijent. Puno, puno sreće u novim podvizima tebi i svim škveranima želi Aanika.

 2. dika says:

  …i sedma od devet…samo bacaj pjenu na usta….neče škver nigdje…još će on duuuugo graditi brodove na zadovoljstvo njegovih uposlenika a u inat tebi i takvima…

 3. dika says:

  …sad sedma spominje ribića…ali sedma ribić je proveja referendum među svojim članstvom…ali očigledno tvoj kvocjent inteligencije koji sigurno nije veći od tvog broja cipela ne može shvatiti…i čitajući te tvoje škrabotine uvjeren sam da si zla osoba vrijedna samo prezira…jer takvih neinteligentnih pljucača po svima je pun svijet gdje živimo…nikad ali doslovno nikad nisi nešto suvislo komentirala osim što pljucaš…i jedan dobronamjerni savjet…nađi jednu zdravu granu na marjanu i metar konopa…

 4. metla says:

  poštovana sedma od devet neznam po ćemu zakljućuješ da me je uhvatila frka.ja sam uvijek ondje gdje trebam biti pa stoga tebi ili vama nemam potrebu za nikakvim opravdanjima.malo mi daješ na muško.nisam ba š imao priliku upoznati tako otresitu žensku osobu.da baš karike koje spominješ su zakazale.par profesionalaca je bilo dužno informirati svekoliko ćlanstvo.loše i nikakvo informiranje je djelomićno dovelo do ovoga.tko bi normalan želio da je došlo do ovakve situacije.ja sigurno nisam i uvjeren sam većina tkzv obićnih ćlanova.nitko od šegvića ne traži dase privatno .kompromitira.ne zanima me tako nešto.kao predsjednik interesne grupe dužan je štititi njene ćlanove.pojednostavljeno ni manje ni više od toga.i na kraju ne znam di si ti u tekstu proćitala-o da se je šegvić prodao.akoje objavi.

 5. sedma od devet says:

  uhvatila te frka metla? nije li malo kasno? reci nam metla jesi li ti bio na prosvjedima koje je organizirao NSB? od vas par tisuća na zadnjem prosvjedu na kojem je bio čak i Debeljak, vas škverana bilo je stotinjak!!! i kriv vam je sindikat?! a ne, krivi ste sami. Ribič bogme ima podršku svojih, ali ne i vaši predstavnici jer oni na čekanju taj dan su bili na faturetama i poljima, a oni koji su radili žurili su kući s posla – jer ipak netko se drugi treba boriti za njihova prava?! tko?! Šegvić i par njih profesionalaca u NSB-u? a ne prijatelju, oni samo rade ono što vi želite – a sad vidimo što ste htjeli. i to ste dobili.
  zašto je u redu da se Šegvić kao privatna osoba, vjerojatno sada pritisnuta i od Vlade, i od Debeljaka i od vas škverana toliko kompromitira – a članove boli dupe za išta. ma dobar vam je bio i do sada. kažeš prodao se-ha ha-i lud je ako nije, jer raja će se ionako snaći a on će ostati na vjetrometini novog gazde. he he. hrvatska privatizacija po drugi put?!!?!?
  bilo je debeljaka i krajem 90-tih i znamo što se dogodilo sa tvrtkama koje su kupovali za siću. a vi ljudi ništa niste naučili?! vidjeli?! he he. e sad hoćete…..slijedi zadnja kap propasti hrvatske industrije!!!!

 6. metla says:

  o pokojnima sve najbolje pogotovo oljudima koji su svoj život dali za domovinu.koliko god nebi rekli da za ovakvu hrvatsku ,bogami nebi ni rekli da za ovakav stav ni rad nsb-a.dragi moj predsjedniće sva tvoja spletkarenja i kadroviranja do zla boga loša kroz ovih 20godina došla su nas glave.povod mog javljanja je napis u slobodnoj dalmaciji.budući vlasnik nam nudi brzu ikvalitetnu smrt.zaista velikodušno od njega.naš predsjednik je to u nekoliko crtica komentirao .ja sam njegovu izjavu doživio na naćin da on podržava smrt ,ali da prilikom dobivanja otkaza ilismrti se odnosi sa poštovanjem prema zaposlenicima.zaista velikodušno i sindikalno.kao da ova i sve prethodne uprave nisu trebale ugovarat nove poslove on traži od tomice da donese nove poslove.ma meni se pari moj zvonko da tebe drže za jaja.zaista sam razoćaran. prepustio si nas u ralje psiha bez borbe,pali smo bez ispaljenog metka.sada valjda shvaćaš zašto sam se javio na ovaj članak.mrtvima daj njihov mir i,neka ti oni ne služe kao alibi.

Komentirajte i vi

Komentari članova na web stranici objavljuju se u realnom vremenu i Nezavisni sindikat Brodosplita ne može se smatrati odgovornim za napisano. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.

Morate biti prijavljeni da biste mogli komentirati članak!

Nemate svoje korisničko ime i lozinku? Registrirajte se!