tel 021/382 090
fax 021/382 091
mail nsb@nsb.hr
adresa Put Supavla 19, 21000 Split

Trg Hrvatskih branitelja 1, 32 000 Vukovar
Tel/mob: 098/995 4734, 098/463 346 e-mail: vustozer@gmail.com

Vukovar,20.listopada,2013.

Medijima

Svima

Podrška obespravljenim radnicima Brodosplita.

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara i braniteljske udruge koje podupiru naš rad stat će bok uz bok, rame uz rame sa našim obespravljenim očevima,prijateljima, u oružju braćom u Brodosplitu.

Mučke  igre rastakanja hrvatskog nacionalnog bogatstva i prelamanje prljavih interesa preko leđa srednjeg , radničkog sloja, više nećemo  šutke promatrati, vjerujući kako će netko odraditi svoj posao i početi stvarati hrvatsko društvo dostojno onih koji su stvarali državu –„malih ljudi“.

Braćo, unatoč igrama koje nam podmeću kako se ne bi mogli orjentirati na svekolike probleme  u hrvatskom društvu, uz vas smo.

Kontaktirat će vas naši predstavnici zbog dogovora o zajedničkom otporu beskrupuloznom bezakonju.

 

Sa vjerom u Boga i hrvatski narod, za  Vukovar- mjesto posebnog pijeteta i premilu nam  Hrvatsku.


STOŽER ZA OBRANU HRVATSKOG VUKOVARA 

Dragi moji sindikalisti te radnici ŠKVERA želim vam da budete ustrajni, iako je to teško ali poslodavac želi da bude teško, on smatra da će demonstracijom sile i moći Vas radnike iscrpiti i psihički i fizički, ali budite složni i zajednički ustrajte. Prošlo je vrijeme ROBOVA, a trebalo bi i ROBOVLASNIKA. Dragi sindikalista Šegvić čestitke na upornom zalaganju za radnike.ŽELIM VAM USPJEH U VAŠEM RADU, A SVIM RADNICIMA DA SE VRATE NA SVOJA RADNA MJESTA.
DRAGICA PETRINJAK

663
OčajnoLošeOsrednjeDobroOdlično   (Ocijenjeno 2 puta, Ocjena: 5/5)

Komentirajte i vi

Komentari članova na web stranici objavljuju se u realnom vremenu i Nezavisni sindikat Brodosplita ne može se smatrati odgovornim za napisano. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.

Morate biti prijavljeni da biste mogli komentirati članak!

Nemate svoje korisničko ime i lozinku? Registrirajte se!