tel 021/382 090
fax 021/382 091
mail nsb@nsb.hr
adresa Put Supavla 19, 21000 Split

Na Pantovčaku postignut sporazum. Kvalitetu ocjenite sami.
Na Pantovčaku postignut sporazum. Kvalitetu ocjenite sami.

1,074
Tagovi:
OčajnoLošeOsrednjeDobroOdlično   (Ocijenjeno 2 puta, Ocjena: 5/5)

2 komentara na “ZAKLJUČCI SA SASTANKA PREDSTAVNIKA UPRAVE BRODOSPLITA D. D., PREDSTAVNIKA SINDIKALNIH ORGANlZACIJA I SREDIŠNJICA, MINISTRA RADA I MIROVINSKOG SUSTAVA, POSEBNOG SAVJETNIKA MINISTRA GOSPODARSTVA SA PREDSJEDNIKOM REPUBLIKE HRVATSKE I NJEGOVIM SAVJETNICIMA”

 1. jeremax says:

  a vidi točke 3 -sindikalna članarina .
  Neće Debeljak da je skuplja a sindikalistima fali .
  Znakovito.
  A ovce neka misle da su ovnovi dok defiliraju zgradom .

 2. metla says:

  ovo je odlićno odrađeno po mom mišljenju od strane matijaševića.međutim za razgovor irealizaciju dogovorenog potrebna je i druga strana bez fige u đepu.druga strana je postala talac šizofrenog ponašanjagazde.sklanjaju ga od javnih prezentacija .to je pokazatelj da su i njegovi poslušnici shvatili da je postao opasan za sam posao u brodogradičlištu.međutim i druga strana mora konaćno shvatiti da unato ć nemjerljivim doprinosims pojedinaca u nsbu da je u interesu budućih ćlanova i budućnosti uopće vrijeme za ćasni odlazak.ja tako mislim.

Komentirajte i vi

Komentari članova na web stranici objavljuju se u realnom vremenu i Nezavisni sindikat Brodosplita ne može se smatrati odgovornim za napisano. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.

Morate biti prijavljeni da biste mogli komentirati članak!

Nemate svoje korisničko ime i lozinku? Registrirajte se!