tel 021/382 090
fax 021/382 091
mail nsb@nsb.hr
adresa Put Supavla 19, 21000 Split

Obaveze iz ugovora članka 18. vezano za članak 6. su da radnicima treba ponuditi dionice po povlaštenim uvjetima, ali tek onda kad bude dokapitaliziran škver i dionice stvarno budu vrijedile. A dali sada vrijede na burzi procijeniti sami???

Moramo vam napomeniti da su sve dionice koje su kupljene u Brodosplitu između 93. i 95. godine propale kao šta vam je poznato. I zato danas niko ne odgovara iako su svi dioničari PREVARENI. Odlučite sami.

  • 1
  • 2
  • 3
1,259
OčajnoLošeOsrednjeDobroOdlično   (Ocijenjeno 1 puta, Ocjena: 4/5)

Jedan komentar na “Radnicima Brodosplita 25 posto škvera”

  1. metla says:

    deranje koža se nastavlja.zar nikome nije više jasno šta ovaj kriminalac hoće.ja bih mu preporućija da najprije upis dionica za primjer ostalima zahtjeva od špijuna i farizeja koji su špijavali dok nije preuzeja škver.zanimljivo je da su ti isti i doveli škver na niske grane.sada za primjer drugima neka kupe dionice koje ništa ne vrijede.sav novac koji su dobili za otpremnine neka ulože u papir kojemu bi jedina vrijednost trebala bit ako je mekan za brisanje guzice.

Komentirajte i vi

Komentari članova na web stranici objavljuju se u realnom vremenu i Nezavisni sindikat Brodosplita ne može se smatrati odgovornim za napisano. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.

Morate biti prijavljeni da biste mogli komentirati članak!

Nemate svoje korisničko ime i lozinku? Registrirajte se!